söndag 25 september 2011

Sydag

Nä den här har jag inte gjort idag.
Var hos S idag för att sy tillsammans med två till. De är alla vana kviltare som gör tjusiga saker. Jag har bara gått 3 kursterminer (eller var det två?) och det var för mååånga år sedan så min kunskap är ytterst knagglig och begränsad. Kom på att jag nog hade lite mönsterpapper och annat liggande hemma. Så den här stjärnan rotade jag fram när jag kom hem. Har mer tyg färdigskuret till fler block. Mönstret heter Ohio star.

Jag skar istället kantremsor till min julgran jag länkade till i förrförra inlägget. Fick sytt på några mässingsringar också som jag ska hänga julklappar i. Ja det är en adventskalender, till mig själv :)
Nedan ser ni bara bråkdelen av alla vackra projekt som jobbades på under dagen.


Jag har planer på att sy ett överkast till min säng men ska nog börja med ett par sudukokuddar först, ja om du vet vad suduko är kanske du kan räkna ut hur de kommer att se ut. Tänk in 9 sudukorutor på framsidan av kudden, men i tyg då ;) Ett lite mindre projekt som kan avslutas inom överskådlig tid. Kanske lite bättre att börja med så inte lusten tappas :) Vi ska träffas någon gång i månaden framöver, skoj! Känner mig verkligen sugen på att ta upp min sömnad som legat undangömd i många år.

Hoppas du också haft en skön helg :)

1 kommentar:

Medea sa...

Visst är det kul att testa lite av varje och vilken tur att du inte sålde symaskinen. Har för mig att du funderade på det ett tag?