söndag 18 september 2011

I väntan på

I fredags sken solen och det var så där gott varmt höstväder. Jag var lite tidig till Sip & Knit så jag gottade mig en stund i solen utanför Evas Paley. Medan jag stod där med näsan i solen hördes plötsligt musik från Götaplatsen. Det var Beridna Högvaktens hästar med Dragonmusikkåren som paraderade nedför Aveny. Blev så överraskad så jag hann knappt få fram kameran innan de ridit förbi.


Tyvärr blev det inte så många bilder från kvällen. Jag envisas att inte ta med blixt och då blir det suddigt också. Men trevligt hade vi :)
Nästa gång blir den 30 september.

Idag på eftermiddagens promenad testade jag kameran i min nya mobil på den här droppen. Tycker det är så fint, att de ligger kvar så där stora och runda på bladet.
Min gamla mobil dog för mig härom veckan. Typiskt nog tog den med sig alla telefonnummer... Får nog skaffa adressbok av papper igen.

Hoppas ni haft en skön helg! Har ni gjort något skoj?

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Du kunde råkat få med mig på det där kortet, de där fina hästarna passerade mig vid 7eleven på hörnet mitt emot!
Fantastiskt fin bild på varttendroppen!
Jag ser inga hinder i min kalender nu så jag ska försöka komma den 30!

Bland nystan o papper sa...

:) Det hade ju varit kul, jag kikade på ett annat foto men hästarna måste ha skymt dig. Tack, mobilkameran verkar riktigt bra.
Trevligt om du kommer :)

Anonym sa...

Är vem som välkommen? I så fall vilken tid?

Mvh Catarina
minicandygirl@hotmail.com

Bland nystan o papper sa...

Alla som vill får komma. Jag lägger ut info om dag och tid längst upp till höger. Nästa gång är nu på fredag, från kl. 16.