fredag 2 september 2011

Snörvel

Inte undra på att jag nyst och känt mig grinig och frusen i veckan. Kände mig knepig igår men åkte till jobbet i alla fall. Väl där insåg jag att det inte skulle gå, var i alla fall med på personalmöte men åkte sen hem. Tog tempen och ja, jag hade feber! Proppade i mig vitlök, jo jag tror det är en bra huskur mot halsont och annat. Gott är det också ;) Skivad på Ryvitas goa knäcke och en god ost. Har inte lika hög feber idag men har börjat hosta och hacka. Hör av omgivningen att många har drabbats av samma sak.

Det är tur att det finns dator och TV dagtid som kan underhålla mig. Ligger under en varmt filt i soffan och slötittar på TV, kastar ett öga på Facebook och bloggar då och då och stickar något varv på min Revontuli. Bra med ett mönster som inte är för komplicerat när man är lite seg i kolan. Och i frysen finns det glass om det behövs ;)

Önskar dig en frisk och skön dag!

2 kommentarer:

Susilull sa...

Stackars dig, hoppas du snabbt kryar på dig. Hörde av en förskolefröken att den 1/9 bryter alla förkylningar ut, Då är det två veckor sen skolor och fritids kört igång och alla bascillusker har då fart runt och fått fäste. Ligger nog något i det...

Lycka till med din Revontuuli, jag har en i ufo-korgen som jag borde ta tag i. Varven i slutet har blivit väääldigt långa och tyvärr lite tråkiga.

Rosenvante sa...

Nej, nu när det blev några fina soliga dagar är det väl inte läge att ligga o snörvla, stackare.
Såg att du kommit in på kören, börjat på finaste sjalen och längtade efter att nått händer i livet. Bra att ni fick till det vid massagen och kan sitta i trevlig lokal o sticka ihop.
Krya på dig nu och käka mycket vitlök. :)