tisdag 13 september 2011

Mycke´ nu

Vart tar dagarna vägen?
Det är nytt, intensivt och mycket kul som är inplanerat denna veckan, puh! Men gött är det!
I helgen var jag, A och E hemma hos S på lite stickmys. En skööööööön dag :)
Hög koncentration vid start på nytt mönster.

Både S och A är mycket duktiga på att kvilta. Runt om hemma hos S hittade jag det ena fina efter det andra, kolla in några av S fina alster.

Sudokokuddar till höger
Mmm, hrkl, den är fortfarande inte klar, har ju blivit lite fler varv på sjalen istället. Ska sticka ärmarna så långt garnet räcker. Blir bra när jag får blockat tröjan lite.

Igår var det så äntligen dags för höststarten av stickcaféet som är varannan måndag. Härligt med så många som kom :)


Ikväll var jag äntligen iväg på kören och fick gala lite, missade förra gången för jag var så förkyld. Det var kul att se några av de som var med i våras och jag blev överraskad att en gammal bekant, K var där. Det visade sig också att K som jag träffat i ett annat sammanhang var där och även hade varit med och sjungit avslutskonserten med mig i våras. Lustigt att vi inte såg varandra då. Ibland är världen härligt liten, så kul att springa på bekanta på de mest oväntade ställen :)
Visst ja, jag har ju börjat plugga också, hm, får nog ta tag i "läxorna" imorgon kväll. Lite disciplin vore nog på sin plats ;) Imorgon förmiddag blir det ännu ett studiebesök och denna gång på Sahlgrenska sjukhuset. Ska bli intressant, två andra grupper hade varit iväg idag och var mycket positiva.


P.S. Glöm inte bort Sip & Knit på Evas Paley på fredag. D.S.

4 kommentarer:

Kristina sa...

åhhh! Vart tar tiden vägen? Vewrkligen massor man vill göra och så hinner man inte!...Har du ändrat något på bloggen nu?! För nu kan jag kommentera igen...:-) Kram-vi ses på fredag!!!

Bland nystan o papper sa...

Visste inte ens att det varit problem att kommentera, trist. En del verkar ha problem med det ofta. Har inte själv råkat ut för det, än, ta i trä! Kram kram

Rosenvante sa...

Åh det måste vara kul med kompisar som handarbetar. Jag har alltid varit ensam om det hela mitt liv, det är väl det som gör det extra roligt med bloggandet, man får tips och idéer hela tiden.
Du verkar verkligen ha fullt upp hela tiden, roligt men bränn dig inte nu bara. Tröjan blir fin och så kul att få se ett kort på dig också, du har kortare hår än på din profilbild.

skapa och inreda sa...

Låter så roligt med stickmys :)