måndag 3 oktober 2011

Ynk

Det känns inte riktigt bra.


I flera dagar nu har vi varit insvepta i klibbig dimma (eller vad är det egentligen i vår luft?). Det blir mörkt inne, jag har ingen ork. Eller beror det på att jag har nån skit i kroppen? Är fortfarande inte helt bra i halsen och har smått huvudvärk. Två sista morgnarna har jag sovit längre än vanligt, ja det är ingen våldsam skillnad men någon timme mer eller två. Idag känner jag mig grinig. Stannar hemma från skolan för vi skulle ändå inte ha någon lärarledd föreläsning, tänkte att jag skulle plugga hemma och ta det lugnt. Men ska det vara så här mörkt har jag bara lust att krypa ner i soffan och gömma mig.

Har ett möte inbokat på stan i eftermiddag, tankar om att ställa in har slunkit förbi. Men tänker som så, en promenad dit ger mig luft och rörelse, så jag kanske piggnar till lite. Dessutom är det bra om jag kommer iväg på detta möte.

Kikat på YR och de lovar sol imorgon, hoppas verkligen på det för det behövs. Sol lyfter humöret, mitt i alla fall. Hoppas du har det bra!

5 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Ønsker deg sol i morgen:)

Susilull sa...

Vi håller tummarna för sol!
Jag vill fota min färdiga tröja!
Nog för att jag gillar hösten, men det är inte klokt så mörkt det blivit, usch. Hoppas du får orken tillbaka snart!

Cecilia sa...

Hoppas att mötet piggade upp dig! Dimman suger verkligen lusten och musten ur en...

knittingknewbie sa...

I'm sorry your weather has been unpleasant, but the photo with the bridge peeking through the haze is beautiful! I hope your cold goes away soon.

Elle sa...

Även här sveper dimman förbi. Ibland betyder det att det blir en solig dag, men idag kommer den att stanna tillsammans med regnet som faller.
Inget man kan ändra, jag ägnar mig åt inomhusaktiviteter istället medan jag väntar på solen.

Låter som om du har en förkylning hängandes. Krya på dig!
Kram Elle