måndag 10 oktober 2011

Ups!

Vad tiden gått mellan inläggen!
Kanske inte så konstigt, min energi har gått åt till att bli frisk. Hade så klart feber förra veckan, det var därför jag var grinig. Har inte riktigt velat inse det så därför har jag varit iväg till skolan men fått gå hem tidigare. Det här året har jag varit sjuk och förkyld mycket, jag brukar annars inte vara det särskilt ofta. Men efter den här helgen känns det verkligen som jag är på rätt väg, gött!

Har också insett 
att jag får prioritera bort saker för att koncentrera mig på skolan (visste jag väl egentligen men ville njuta lite av allt kul som jag nu har bättre möjlighet till att göra när jag inte jobbar). Nu börjar tentor närma sig. De examinationer vi haft på första kurserna har inte varit så blodiga men snart är det både skrivregler, latin, anatomi och annat som ska testas. Vill inte vrålplugga i sista minuten, bättre att sprida ut det pö om pö.

På stickningsfronten så har jag stickat färdigt Revontuli-sjalen :) Ska bara blockas, fästas trådar och sen fotas å visas upp här. Har påbörjat de prickiga handledsvärmarna som jag skrivit om i tidigare inlägg och fortsatt på en mössa som jag började på förra hösten.


När vi träffades för att sy för ett tag sedan pratade vi om titt-kant, upptäckte senare hemma att jag faktiskt har sytt sån kant på kursen jag gick. Kolla här
Den blå kanten där är titt-kant

Den här andra lilla, ja vad heter formatet? Ett sytest från kursen med "man-tager-vad-man-haver-tyger". Inte särskilt vackert men det var tekniken som var grejen.

Nix, nu är det dags för kvällsmat. Ikväll blir det inget plugg, huvud och ögon är trötta efter grupparbete om patientdatalagen, mastig text att plöja och tolka. Ska gotta mig med lite lyxgodis i form av brända mandlar, nougat och Anthon Bergs marsipanägg sen :)

Go kväll!

2 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Så godt at du er på bedringens vei med forkjølelse. Nydelig farge på garnet du strikker lue av:) Fine blokker.

LisaMatilda sa...

Gäller att välja, man orkar inte allt roligt här i livet... Men små fina stunder med lite lyx är ju inte fel!