fredag 6 augusti 2010

Sälja symaskinen?Har haft funderingar på att sälja min symaskin. Det sägs ju att de inte mår bra av att inte användas. Köpte en ny fin för så där 5-6 år sedan, hade en tanke om att sy prylar med lapptäcksteknik och åka runt på maknader och sälja. Bara för att det var roligt! Det var en stark tanke som bet sig fast.

Jag har sytt en hel del kläder på 80-talet och så gick jag några kvällskurser i lappteknik för 6 år sedan. Då pysslade jag med paper piecing ett tag. Men nu blir det inte av att jag sätter mig att sy, maskinen står där i garderoben.

Nu när jag ser så många här i bloggvärlden som syr blir jag faktiskt lite sugen, kanske ska vänta med att sälja maskinen...Have been tempted to sell my sewing machine. They say that the machine does not work well if not used. I bought a fine new about 5-6 years ago, had a thought to sew patchwork stuff and go to markets and sell. Just for fun! That thought was strong.

I have sewn a lot of clothes in the 80´s and I went to some evening classes in patchwork 6 years ago. I made paper piecing for a while. But now, my machine is in the closet .

Now when I see so many here in the blogosphere who sews, I have the urge to sew again, perhaps I should wait to sell the machine ...


Må gott! Feel well!

3 kommentarer:

Medea sa...

Jag tycker absolut att du ska vänta med att sälja maskinen = inte sälja den. Rätt som det är kommer du att bli sugen på att sy något och då passar det ju jättebra att ha den väntande. Jag tror att maskinen klarar av att vänta, även många år!!

M´s stick sa...

Min svärmors maskin klarade att vänta ca 20 år. Jag fick serva den för några 100-lappar men sedan var den nöjd och funkade fint. Sälj den inte om du ändå får plats med dina prylar i garderoben.

Bland nystan o papper sa...

Får väl tänka om då... Eller helt enkelt gå och köpa lite roligt tyg :)
Funderade ett tag på att köpa en enklare maskin. Hoppas att dagens maskiner klarar att stå bättre än de gamla.