fredag 27 augusti 2010

Jag ska på kurs!

Jag anmälde mig till Vuxenskolans kurs i att sticka efter engelska mönster. Även om jag redan provat på det så har jag mycket kvar att lära. Jag anmälde mig för ett tag sedan och hade inget hört så jag undrade om den skulle bli av. Idag fick jag brevet med kallelsen :) Jag blir så glad! Det är Visa Lisa som håller i kursen.
Tänkte sticka sockorna Skew i Zauberball för ett tag sedan men körde fast med en gång. Jag ska ta med dem till kursen så slipper jag sitta och stånga huvudet själv. Jag har anmält mig till en kurs till, om att göra ändringar och annat så stickningen blir som man vill, får hoppas att den också blir av.


I signed up for an evening class in knitting from English patterns. Although I already tried it, I have a lot to learn. I signed up a while ago and had not heard from them so I wondered if it would start. Today I received the letter with the invitation :) I am so happy! Visa Lisa is the teacher.
I wanted to knit the Skew socks in Zauberball a while ago but I got stuck right away. I will take them to the course so I can practise on them there. I have also signed up for a course to learn to make changes and other things so the knitting becomes as you want, I hope it also starts.
 
 
Sov gott/Sleep well

3 kommentarer:

Visa Lisa sa...

ÅH så roligt det ska bli att se dig där!
VÄLKOMMEN!

MADE BY K sa...

Hälen är verkligen läcker på detta sockmönster! Lycka till me kursen :)

Bland nystan o papper sa...

Tackar!
Det ska bli kul :)