fredag 4 juni 2010

Rött rött rött! Äntligen rött!!

Tyckte att jag behövde det här garnet idag. Igår var jag runt och kikade i fyra garnaffärer och kom hem tomhänt! Inget klickade. Ville verkligen fastna för ett rött garn, som jag tänkte sticka sjalen Annis med. Har ännu inte stickat mönster på engelska men någon gång ska jag ju börja! Det här fina garnet hittade jag hos Karma på Nordenskiöldsgatan. Ja, egentligen ringde jag igår och frågade om de hade Zitrons underbara Filigran inne och nämnde att jag ville ha ett varmrött garn. Såg ett underbart rött på Grötö i våras, som jag inte köpte... Hon skulle ta med några nystan från Torslandabutiken som jag kunde kika på som idag. Snällt. Så, idag fyndade jag dessutom, Grignasco Merinosilk hela 1400 meter. 75% Merinoull och 25% silke, 100g. Rea. Fint som snus! Nå då var det ju de andra projekten som skulle färdigställas först... Nu dags att återgå till balkongen och stickningen, vi är flera som njuter av tillvaron där, i denna underbara somriga dag. :D

Innan jag lyckades få fram kameran lämnade Frasse sin plats bredvid Milton, de låg där bredvid varandra och myste, så rart!

Skön fredag!

2 kommentarer:

Medea sa...

ÅÅh vilken fin röd färg! vad kul det ska bli att få se sjalen sedan. Kanske redan den 13 juni på Centralen?

Bland nystan o papper sa...

Mja, så snabb är inte den här damen. Ska åtminstonde vara färdig med ett av mina andra projekt innan jag börjar på sjalen. Men jag kommer den 13:e.