måndag 28 juni 2010

Mellandag

Har varit ute ett par sköna soliga dagar och kände att det var dags att vila huden lite från solen. Om det är fint imorgon tar jag nog cykeln till havet.
Så idag har det blivit några såna där måsten och även tid för min stickning. När jag väl sätter mig med min roströda tröja går det fort. Tacksam att sticka på och än så länge har bara 3 nystan gått åt. Har inte ökat lika många maskor som mönstret angivit eftersom måtten ändå är så väl tilltagna. Funderar på hur det kommer att påverka halsringningen, jag har ändå sett till att ha samma antal maskor i axeldelen i slutändan som det angivits. Jag minskade för ärmarna enligt mönstret men inte lika många gånger i v-ringningen fram. Funderar också på hur det kommer att bli på bakstycket med minskningarna för ärmarna eftersom jag även där kommer att öka samma som på framstycket. Får sätta mig med mönstret och räkna så det blir rätt i slutänden. Det ska nog ordna sig, hoppas jag.


Må så gott!
:)

1 kommentar:

Medea sa...

Det kommer nog att bli superfint! Vad härligt att kunna cykla till havet. Förstår att det till slut blivit sommar även i Sverige. Ha en fortsatt underbar semester.