måndag 7 juni 2010

InvigningOooh, den funkar! Fick bara "smörja" den något med ett stearinljus för att få bättre snurr på vindan. Ett bra knep att ta till på trä. Garnet är det jag fyndade i veckan och som jag ska sticka en Annis av. Det är ett mycket tunt garn så jag funderar på att ta två trådar av det.
Katten Frasse var väldigt skeptisk till vindan som snurrade så den vanliga platsen i mattes knä fick vara för tillfället. Kikar på behörigt avstånd istället.

Denna veckan blir späckad av stickning. Ikväll var jag iväg en stund på Steinbrenner caféet. På onsdag blir det Anna Stickfrossas stickfika på Moodys i Kungälv, lördag är det WWKIP i Botaniska trädgården och på söndag blir det stickcafé med Eva Medeas. Stickigt värre!

Må så gott!

3 kommentarer:

Medea sa...

Mina katter hjälper gärna till att snurra/el. stoppa vindan när den snurrar. Den ene sätter sig under snurret med följd att han slår i huvudet.
Vad härligt med så många stickcaféer på en vecka. Det måste vara Le Croissant som caféet på centralen heter. Där ses vi ca kvart i sex på söndag hoppas jag.

Anonym sa...

Hej! Skulle jag kunna få hänga på på WWKIP på lördag? Skulle vara roligt att åka på det =) Slå en signal OM du kan tänka dig en tokigbarnsligstickälskande 35årig kvinna som sällskap 0735313941

Catarina/ www.catcats.blogg.se

Bland nystan o papper sa...

Catarina det är bara att dyka upp :) Jag har länkat till WWKIP där du kan se informationen om det hela. Likaså finns det en grupp/sida på facebook du kan hitta samma information. Det är mellan kl. 13 - 19. Vi kommer med all sannolikhet att vara ett gäng där. Så kom du!