söndag 21 augusti 2011

Härligt

Känner mig go inombords efter en skön dag hos A.
Starten på dagen blev lite snabbare än jag planerat, hrmf, hade tänkt lite galet tidsmässigt så jag fick skynda mig iväg för att hämta upp K. Får skylla på suddet i kanten från gårdagen ;)

Väl framme hos A parkerade vi oss, 7 stycken damer, på uteplatsen för en mysdag. Varmt, soligt och gott. Vi stickade och virkade :) Gott snack om garn, mönster, tyger, glidmedel, quiltning, och annat (jaaa inte den sortens glidmedel ni tror det är ;)
Ooooooh nu ökar säkert besöksstatistiken från långtbortistanländer igen, med det ordvalet).

A bjöd på god mat och fika.

Jag hade plockat med mig flera av mina stickprojekt men det blev mest upprepning. Ja, av min top, som ska få ärmar. Jag hade lagt upp alldeles för många maskor, tyckte inte det verkade bli så bra. Efter lite funderande och luskande på mönster kändes det bättre att börja om och göra det bättre. Nu är jag på banan igen och det ska bli spännande att se hur långa ärmarna kan bli.

Glömde plocka fram kameran så några bilder blir det inte denna gång.

Vad har ni gjort idag?


Ha en skön kväll!

4 kommentarer:

Susilull sa...

Du gissade så rätt så, på min hemort:)

Låter som du haft en riktigt härlig dag! Själv har jag skjutsat hem dottern till sin lgh. Sommarjobb slut, studier igen. Nu blir det tomt hemma...

Och igår var jag en snabbvända på Kulturkalaset, hann med Upmarket innan dom stängde och lyssnade på fyra låtar av Maia, så vi kanske var på samma ställen?!

Ha det gott!

Alexandra sa...

Vilken härlig dag Du har haft =)

Rosenvante sa...

Tur du la till den lilla förklaringen där, för man börjar ju undra vad ni har för er på de där mötena. :)

Monica sa...

Tack för mysigt sällskap. Kul att få lära känna Dig! Det där med glidmedel fastnade visst *haha*