söndag 7 augusti 2011

Blommigt

Då är jag färdigjobbad för den här helgen och två lediga dagar väntar. Imorrn blir det i alla fall stickcafé, jag tar med mig min sommartopp så den blir färdig någon gång ;) Har inte blivit så mycket stickat den senaste veckan.

Tobaksplantan har satt massa knopp och börjat blomma. Tycker den är lite kort i rocken, får se om den blir något längre. Jag tog i och för sig en kortare variant i år eftersom de längre blåser sönder på min balkong.
     
Massa fina blommor! Det är inte så snyggt med röd kruka till lila blommor, tänkte inte på att kolla färg på fröpåsen, blandade färger stod det nog i alla fall. Idag ser de lite vissna ut, kanske varit hett och soligt. I morse när jag åkte till jobbet ösregnade det, har inte riktigt haft koll på hur vädret varit resten av dagen.
Skön kväll på er!

6 kommentarer:

LisaMatilda sa...

Söt liten tobaksplanta. Fin färg! Ser att du har hjul under dina krukor, måste vara praktiskt, eller hur? Får nog fundera på det till nästa år...

Elle sa...

Kan "trösta" dig med att det öser och stormar även här. Ingen sol i sikte.
Tur att man har lite blommor att titta på mitt i allt det gråa.
Ha en skön dag, trots oväder!
Kram Elle

Rosenvante sa...

Här öste det ner igår och idag har det varit jättefint väder trots att det spåddes regn.
Fint du har på balkongen. Jag tänkte inte på vilken färg du hade på krukan, det stör nog bara dig ska du se.

knittingknewbie sa...

Malin,

I'm sorry to hear about your accident, and relieved that you weren't hurt. Your English has Google's beat hands down!

I'll keep coming back to look at your lovely pictures, whether they're of knitting or flowers.

:) Amy

Sanna sa...

Vad fina dina blommor är, hos oss har det regnat och stormat nästan oavbrutet hela sommaren och de blommorna som överlevt vädret har blivit offer för mördarsniglarna istället. Så trist när det blir så.

Maria sa...

Vilka fina blommor du har! Jag har nöjt mig med en tomatplanta i år :)

Jag hade så gärna velat vara med på stickcaféerna! Jag får ju inbjudningar via Faceebook men det är aldrig samtidigt som jag är hemma.Jag är bara hemma var 6:e helg. Jag får hoppas att det sammanfaller under hösten. Det hade varit kul att träffas!