torsdag 4 augusti 2011

Dagens vy

Småslumrade på min handduk på mitt favvoställe, öppnade ögat ibland och kikade, då såg det ut så här. Havet var väldigt stilla idag. Där jag låg alldeles nära havet, var det nästan ingen vind alls. Klippan var klibbig av allt salt som spolats upp. Varmt och gott så bada var jag tvungen att göra flera gånger. Vattnet var så varmt att det nästan inte svalkade, klart och fint och inga maneter.
Jag var ledig idag så jag kom iväg ganska tidigt på förmiddagen. Det är allt skönt att vara där lite tidigare eller senare på dagen. Mitt på är det som mest med folk. Men jag hade min egna plätt :)
Lite båtar

Jag "glömde" solkrämen så jag har fått fin färg. Ja nu hade jag redan lite färg på armar, ansikte, bröst och en gnutta på framsidan av benen. Man får ju så fin bränna när man sitter på balkongen... Nu har jag antagit en något rödare färg på bålen och baksidan av benen. Jag är tack och lov utrustad med bra pigment, så även om jag ser röd ut gör det inte ont och jag blir snabbt brun.
Igår efter jobbet åkte jag också ut, tog några foton, det här tycker jag blev fint.
Himlen såg ut att hota lite med regn inåt land men vi hade det gott. Har inte kommit iväg till havet tidigare i sommar så nu passar jag på. De kommande dagarna blir jag "instängd" på jobbet så då blir det inget friluftsliv alls.

3 kommentarer:

StitchOrDie sa...

Ser härligt ut! Känner igen det där med brännan :)

Susilull sa...

Att fånga dagen är en gåva man lever gott på länge. Att ta en dag ledigt eller sticka iväg tidigare och bara vara! Nu har man många sköna stunder att leva på när vädret blir sämre! Eller när man som du ska bli "instängd" på jobbet :-)

Rosenvante sa...

Här har det bara varit ca 9 - 11 grader i vattnet de sista dagarna. Kan inte minnas att vi haft så kallt nån sommar.