lördag 17 november 2012

Nya garner och professionellt


Jag tycker, att när man utövar sitt yrke så ska man vara professionell. Eller?

Samma gäng som varit med och fixat badrumsrenoveringen installerar nu fläktar i våra kök. Elen till fläkten har de dragit från dosan ovan. Om man då sätter in en ny dosa så bristfälligt som de gjort, kan de väl med lilltån räkna ut att om man drar ut en kontakt så följer hela skiten med ut ur väggen. Eller tror de inte att man ska märka nåt? Förvisso kanske väggarna är porösa, vilket de redan borde ha märkt, då borde man väl förankra det bättre? Kanske de har så mycket tid över och tycker det är kul att göra om arbetet flera gånger, eller helt enkelt vill kolla in ordentligt hur vi bor. För övrigt är inte allt de slarvat med åtgärdat ännu. Tröttnat på deras spring nu, för helt plötsligt kan man komma hem till lägenheten och lamporna är tända och de har uppenbarligen varit inne. Då de föranmält att de ska komma på besök är det inte heller alla som fattat att det känns trevligt om man ringer på dörren först innan man öppnar. En del har uppenbarligen inget vett och etikett.

Nåja till lite roligare saker då :)

Känner ingen stor entusiasm till att fortsätta på mina liggande stickprojekt, funderar t.o.m. på att repa upp hjärtsockarna. Tröjan är mest angelägen i alla fall.Är ingen jättebling-bling tjej men kände att det här garnet var lite mysigt och lagom blingigt.


Av det ska jag testa att sticka den här sjalen, gillar att den är så luftig (stora hål i).Tyckte den här mössan var lite kul så den får det bli i detta garn.


Det är skönt att sticka i alpacka. När jag stod i affären kom jag på att jag har orörda nystan i andra färger hemma. Kanske att det blir samma mössa av dem också. Brödet jag tänkt baka idag får bli bakt imorrn för snart blir det dags att dra igång dessa projekt :)

Ha en skön lördagkväll!

1 kommentar:

Medea sa...

Fy vilka hantverkare!
Tack för tipset om sjalen. Jag har också brunt bling-garn som skulle kunna passa till en sådan sjal. Kanske kan bli klar till jul... eller någon annan gång.