onsdag 22 juni 2011

Inkräktare

Nä här händer inte mycket. Jag har stickat på min aquatop och det går långsamt framåt. Fast de senaste dagarna har jag inte stickat alls.
Kan man få ont i nacken när man börjat sin semester? Eller stickade jag för intensivt i helgen, och fick ont av det? Om man är stel och har lite ont ibland men får jätteont när man slappnar av, är det då p.g.a. att man faktiskt slappnar av? Jo, jag borde träna upp min nacke/axlar och ja, jag borde se till att röra på dem mer. Jag vet
Igår var jag ute och promenerade en timme för att få in lite rörlighet. Idag trotsade jag det onda och städade lägenheten (jooo det behövdes, verkligen!) och gick, en liten, promenad. För det ska ju vara bra att röra på det onda, för det är ju ingen skada, det vet jag. Bara spända muskler. Imorrn ska jag i alla fall få massage, hoppas det onda blir ännu bättre, eller jag menar minskar ännu mer. Bra att få lite hjälp att slappna av musklerna. Visst kan jag få nackspärr ibland men det brukar gå över snabbare än det här. Ja ja, det kan bara bli bättre ju! Jag är ju inte sjuk!


Hörru, du där, du hör inte hit, du är på fel plats! Tror jag i alla fall...
För visst är väl det ett ogräs?!. De små små plantorna, om du kan se dem, där, till vänster, är tobaksplantorna jag sått. Den här långa inkräktaren rycker jag bort, nu!

1 kommentar:

mary-ann sa...

hoppas det onda känns bättre i morron! krya på deg...kram