tisdag 13 april 2010

Nämen inte nu igen!

Idag visste jag att jag skulle ha en chans att titta in hos Tummelisa efter jobbet. Ville ha garn till en spetssjal som jag funderat på och sedan kanske garn till något litet projekt. Eftersom det mesta jag stickat nu har gått i blågrönt/grönt var jag på jakt efter något åt det rödare hållet. Men.............

De här följde med mig hem!

Det här är Marks & Kattens Linen, 100%, kakigrönt (färg 25675). Ska bli en spetssjal, 70 x 160 cm. Mönstret har jag hittat i boken Sticka i romantisk lantstil, har tyvärr ingen bild att visa.

Sen hade hon en reakorg som drog i mig... Danskt, Löve garn som inte tillverkas längre. Kido Lame 63% mohair, 33%polyamid, 4% polyester i de med lite guldstänk i. Multi Kido 71% mohair, 29% polyamid i det utan. Hm... vad ska det bli av detta då, många meter i varje nystan så det räcker en bra bit. Ska det också bli en sjal måntro... Eller kanske pulsvärmare?


Må så gott i solen!

4 kommentarer:

maloppa sa...

Den boken har jag oxå och jag satt o trånade på just den schalen men det ligger lite över min nivå så jag får träna några år till. Ska bli spännande att se hur din blir!

Bland nystan o papper sa...

Jag har inte ens kollat nån "nivå", är alldeles för orädd att inte vilja prova nåt som är så snyggt :) Har inte hittat nån annan som jag fastnat för ordentligt.

Pixi sa...

vad härligt när man hittar nåt fiint!! =)

by Caloweena sa...

haha! så där slutar det alltid när man går in i en garnaffär! men roligt är det!!!