söndag 15 maj 2011

Tummen är ur

Japp då är tummen urdragen och ett bulligt grönt paket är postat!
Det var svårt att få plats med allt. Jag pressade i så mycket som det bara gick och lyckades få i ca 1,8 kilo. Hittade en till mössa i gömmorna att stoppa i. Några nystan fick jag inte ner men det kanske blir fler sändningar. Känns i alla fall bra att garnet kommer till nytta :)


Har jobbat i helgen och också utfört min medborgerliga rättighet/skyldighet. Det var ju vi och Örebro som var tvungna att rösta igen... Nu är det dags att stoppa lite mat i magen och sen greppa stickorna, min Birch tar sig och nu känns det som den faktiskt snart kommer att bli färdig. Har börjat fundera på en enfärgad enkel tröja/top i lin (eller kanske  bomull?). Vill använda mitt ena effektgarn, kanske virka på en kant längs ett sprund, nederkant eller så. Sen har jag sett en annan sjal som jag är himla sugen på, I Heart Lace Den vill jag sticka i ett enfärgat garn för att få det där enkla rena utförandet.
Hoppas ni haft en skön helg!

6 kommentarer:

Ingaredstoka sa...

Ibland är det segt att få undan saker! Det känns gott när det är gjort!!
Sjalen ser ljuvlig ut... det kan bli en här med helt enkelt! :)
Kram Susanne

mary-ann sa...

ditt paket kommer att bli uppskattat! och vilket ljuvligt sjalmönster du har hittat...tror jag måste booka meg framför Ravelry när jag blir ledig uti veckan...var ett tag sen man kollade rundt där :)

Ulla-Bella sa...

Det høres fint ut med en enkel trøye i lin eller bomull. Slike plagg er så deilige å ha om sommeren:)

4U2! sa...

Just nu är jag segare än vanligt ... inte mycket blir gjort.

Rosenvante sa...

Bra jobbat. Då är det min tur nu då.
Den där sjalen var ju helt underbar. Undrar om man slöt jobba och stickade alla dygnets vakna timmar, skulle man hinna med allt man vill göra då?

Pärlmudden sa...

Det fina gosiga mjuka garnerna har det redan börjat stickas av!
Tack snälla för att du bidrar till Hjälpstickan!
Kram Ann-Louise/Skövdefilialen