torsdag 13 januari 2011

Svårt att välja

Just nu känns det inte som jag hinner sticka så himla mycket, eller prioriterar jag fel?
Idag startade Handbolls-VM och det är såklart kul att titta på. Jag och några väninnor har fått tag på biljetter till matchen på måndag, resten får jag se på tv. Det ska bli kul att vara på plats och känna av stämningen.
Jag sitter också och kollar bloggar allt för mycket, det är ju bättre att sticka! Visserligen jobbade jag hela helgen och det tar ju också tid från stickningen ;)

Som sagt, ska nog återgå till soffan och sticka några varv :)


Right now it doesn´t feel like I have the time to knit so much, or maybe I prioritize wrong? Today the Handball World Championship started and that is obviously fun to watch. Me and some friends have bought tickets for the match on Monday. It will be fun to be there and feel the atmosphere. I will look at the other matches on TV.
I also read blogs too much, it's much better to knit! I worked all weekend so my job also took time from my knitting ;)

With that said, now I must return to the couch and knit :)

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så där har det blivit för mig också. Mer datatid och mindre sticktid. Numer kallar min yngsta mig för datanörd, hade jag väl adrig trott att jag skulle kallas. :)
Men så kul att få gå och se live på matchen. Förr höll jag på med basket, inte som aktiv men med sådant som var runt omkring och gick på matcher. Nu blir det så sällan men när man väl kommer dit är det så kul.

Ulla-Bella sa...

Det er viktig å sette av tid til strikkingen også:) God helg til deg.

Lilli sa...

Det är väl roligt att du har många kul saker att välja på :) Det hade ju varit tråkigt annars, att ha långtråkigt menar jag. Välj det du känner för, utan tvång, tycker jag. Man MÅSTE kanske egentligen inget av det, utan det är väl för att det är roligt, eller hur? Tiden räcker inte alltid till allt man vill göra och då får man göra det man vill mest, för tillfället. Försöker själv att tänka så :)Ha det gott, vilket du än väljer att göra!

4U2 sa...

Det gäller att följa sitt hjärta!

Alexandra sa...

Tittar in & önskar trevlig helg!