torsdag 6 januari 2011

Mamma Mia!

Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att så många skulle hitta till min blogg och utlottning! Så kul :D
Tack för alla snälla ord, det värmer! Det är också roligt att jag via alla länkningar får tillgång till ännu fler härliga bloggar.

Snart börjar Stickcafé Online på Facebook. Jag fortsätter att gneta med min tub i Filigran, det känns som den aldrig kommer att bli färdig, inte det roligaste jag stickat. Men jag vill ha den maffig, att kryp in i, så ge upp för tidigt ska jag inte! På min röda mössa har jag börjat lite med flätorna, tycker inte de syns så bra för garnet är lite "buckligt" men det kanske blir bättre när jag kommit lite längre. Jag ska snart ladda med gott fika och sjunka ner i soffan med datorn nära :)

Tog en promenad förut, jo men jag gillar det här snöiga! Äntligen lite riktig vinter, men konstaterar att det är gott med garage :)

I could not in my wildest imagination guess that so many would find my blog and the giveaway! So fun: D
Thanks for all the kind words, it makes me feel warm and cosy inside! It's also fun that I´ll find yours, to me, new and wonderful blogs.
Soon Knitcafe Online on Facebook starts. I continue to knit my tube of Filigran, it feels like it never will be finished, not the funniest I've knitted. But I want it big, "to crawl into", so I´ll not give up too soon! I´ve started on the cables on my red hat, don´t think they're seen as good, the yarn is a little "dented". I hope it will be better when I´ve knitted a bit longer.
I will soon fix a good cup of coffee and muffin and sink into the couch with the computer near me :)

Went for a walk before, sorry but I like this snow! Finally some real winter, but notes that it´s nice to have a garage :)

I´m sorry I didn´t translated my last post...

6 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Lykke til med strikkingen. Ja, garasje er ingen dum ting nå om dagen. Snøen har også nådd oss.

Rosenvante sa...

Vi var väldigt oroliga här ett tag för det har snöat och yrt så hela dagen. Men just nu fick vi prata med snöröjaren och fick veta att kommunen sagt att de skulle börja öppna upp alla vägar kl 3 i natt, lite konstigt om det skulle hända nått så man måste ha ut ambulans eller nått.
Det är väl kul att det kommer in lite nya bloggar och tittar, det är ofta så man hittar nya favoriter. Lycka till nu med stickningen.

4U2 sa...

Hum, dags för mig med sluta blogga och avsluta en halsduk!

Maria sa...

Du har härliga stickningar på gång.
Ja, visst är det skönt med garage! Jag tycker synd om alla bilar och bilägare som inte har det. För övrigt är det fint med snön. Och barnen har jätteroligt. T.o.m. vår 14-åring och hennes kompis har besökt pulkabacken. Ha det gott!

Anonym sa...

Jag har också börjat på en tub, men är osäker på om den kommer att bli klar någon gång.... den är inte jätterolig att göra... men samtidigt är det ju härligt att ha något riktigt muffigt om halsen =)
Jag har aldrig deltagit i stickcafé online, men det har lockat flera gånger.
Vänta till du har stickat några varv till med flätning, så ska du se att det syns mycket bättre =)

stickresan sa...

Dit tub kommer bli jätte maffig, så härliga färger. Hur är Filigran att sticka med? Har varit på g och köpa det flera gånger men lyckats hålla mig.

Underbar bild men snö och bilar:)