fredag 2 juli 2010

Igår...

...började jag äntligen montera min kofta för att sedan kunna sticka på kragen. Satte mig i solen på min balkong, det var svettigt att ha en alpackakofta i knät.
Förstår inte att de valt en så stark färg, vinröd, på provdockan. Jag tycker det skulle vara naturligare att ha en neutral färg, ex. vitt, som inte tar fokus från det man sätter på dockan. Maskerade den med en skjorta...
Jag var hos Tummelisa när hon startade sin rea och kikade, om hon hade Zauberball i den blågröngula färgsättningen skulle jag köpa det, men det hade hon inte. Jag har gått och glott på det i månader. Tänkte att jag inte visste vad jag skulle sticka av det och jag vill inte heller köpa på mig massa garner som jag sedan kanske tröttnar på.
Men på Mariagården hade de det och då tänkte jag att jag köper det i alla fall eftersom jag gillar det så mycket. Såg att de hade ett i kaffechokladlattefärg också men det fick vara. Så traskade jag iväg till Tummelisa igen för jag hade sett att hon hade just det nystanet... Passade på att köpa knappar till koftan också. Bra med rea!


Av det blågröngula ska det nog bli sockar, av det andra härligt kaffechokladlattefärgade har jag inte bestämt än vad det ska bli.

Go kväll!

1 kommentar:

Maria sa...

Så fin koftan blir! Kanon att du har en provdocka, det måste bli lättare att fixa till plaggen då. Mmmm, härligt garn!
Maria