lördag 15 december 2012

Herr Grahn ...

... står i duschen och låter snön tina och rinna av.


Låg i soffan och jäste på förmiddagen, planen var att åka och handla mat och gran. Segt i kroppen och hade ingen riktig lust. Nyheterna på tv:n bjöd på busväder i södra Sverige och jag hade mina funderingar över om det skulle komma hit. Jag slängde en blick ut genom fönstret och såg stooora, fina flingor dala. Aj då! Dags att ge sig iväg utifall det skulle bli värre!

Alltid lika kul att få en pratstund med en pratglad granförsäljare :) Forslade hem granen i min lilla lilla bil, det doftade gott. Tänk om man skulle åka omkring med en riktig gran i bilen, istället för den traditionella doftgranen du hänger i backspegeln... Jag fnissar åt tanken :)


Passade på att köpa lite blommor och grönmossa som får bli en liten julgrupp. För nu ska här julas lite i mitt hem, snart är ju för sjutton julen här! En vit jul blir det nog i år, även om det nu är tögrader. Hoppas kan man alltid :)


Nu är det dags för kaffe och lussebulle och ikväll blir det till att lyssna och titta på den sjungande granen och julfilmen på stan med några vänner.

Trevlig lördag på er!

2 kommentarer:

Elle sa...

Inte illa att ha Herr Grahn i badrummet.
Tanken på att köra omkring med honom i bilen har du nog gett upp senast till påsk...

Susilull sa...

Tack för din kommentar!
Önskar dig en riktigt God Jul!

Kram
Susanne