måndag 31 december 2012

En dimmig, regnig sista dag på året

Var sjutton tog det här året vägen?

Så känns det varje nyår,
så det är bäst att passa på att leva livet,
för det finns ingen pausknapp ;)


Lite julledigt fick jag innan jag gick in och jobbade, bäst att passa på när det finns möjlighet. Nästa vecka får jag lite "jullov" innan skolan sätter igång igen.

Jag har hunnit sticka lite grand på både mössan och min bling-bling sjal. Nu är jag framme vid spetskanten på sjalen, då kommer ett ljusare parti av garnet. Hmm, vet inte om jag är så förtjust i det. Skulle nog hellre se att sjalen avslutas med den mörkare delen av garnet. Stickar nog på en bit och ser hur det ser ut, annars får jag repa upp och sticka med den mörkare delen.

Senaste två åren har jag firat in det nya året på stora fester med ca 50 personer. Men i år väljer jag bort dem för att istället fira med mysmiddag med några vänner. Jag står för efterätten, vi har sagt att det ska vara en enkel middag, inget slaveri i köket i flera timmar :)

Här i Göteborg bjuder Göteborgs Posten på fyrverkeri varje år vid kl 17. Det var länge sedan jag var och tittade på det, det brukar vara pampigt. I år, om regnet vill sluta skvala, ska jag och några vänner gå och titta på det.

Nu önskar jag er alla en fin kväll och ett härligt, nytt år!

4 kommentarer:

Susilull sa...

Din bling-bling-sjal ser jättefin ut, jag hade velat ha avslutning i det ljusare garnet, men vi tycker ju alla olika, tack o lov!

Firande med goda vänner och att dela upp rätterna är perfekt. Ingen behöver känna hela ansvaret och det blir överraskande rätter.

Hoppas ni får en riktigt mysig fin kväll med mycket god mat!

Tack för alla snälla kommentarer under året! Kram & Gott Nytt År!!
/Susanne

Missen sa...

Gott nytt på dig med, står själv över fyrverkeriet i år. Tänk att åren går så fort, det gäller att leva i nuet/ Marie

Cecilia sa...

Håller med Susanne, men har man tänkt något så har man och då är det kanske lika bra att repa upp och få det som man vill ha det!
Hoppas ni får en fin afton och att det blir upphåll vid 5-snåret!
Gott nytt år!

Hedvig sa...

Gott nytt handarbetsår önskar jag dig! :)