söndag 6 november 2011

Snabba ryck och snigelbad

I torsdags kväll blev det stickkväll i soffan (behövde inte vänta ända till jul). I somras fick jag ett gosigt garn av U och har kikat på det från och till. Härligt tjockt, grönt och lila. Så den här mössan blev färdig den kvällen. Kändes gött att få färdigt något så fort. De flesta projekt jag har liggande är på allt från stickor 2 - 4, mössan blev gjord på 9:or. Av det som är kvar funderar jag på att sticka ett par innetofflor (finns det verkligen utetofflor...?). Är inne på att köpa till lite garn åt det lila hållet för det som är kvar räcker inte helt.

Nix, den är inte blockad, men trådarna är fästade. Jag tog ändå med den i helgen så jag kunde få lite fotohjälp. Jag och en väninna lyxade nämligen till det lite på Sankt Jörgen Park Resort. Ett ställe jag verkligen kan rekommendera! Mysigt, snyggt, avslappnat, go personal, go mat, skön miljö och massa härliga behandlingar.
Jag fyller 45 år idag och tyckte jag var värd lite lyx :)
Mm så gött vi haft det. Spa-ritual i snigeltempo, olika bad, bastu, scrub och annat, gungande bäddar, eld att stirra in i. Så nu är jag härligt avslappnad och trött, kommer att sova gott i natt, även om min säng inte är lika skön som hotellets :)

Här satt vi igår kväll, sippade på Irish coffe, kikade på folk, tittade på elden, lyssnade på pianosnubben och bubblade. Gött!


Så här pampigt ser det ut från utsidan.

10 kommentarer:

Cecilia sa...

Grattis på födelsedagen! Kanske vore något att prova på?

Cecilia sa...

Men hur skrev jag, egentligen? Jag menar att spa på hemmaplan kanske vore något att prova på, inte att fylla år, det lär man ju inte komma undan! :-D

KatLinn sa...

Grattis i efterskott!

Bland nystan o papper sa...

Ha ha, Cecilia, ibland blir det lite roligt när tankarna går i kors ;)

Tack så mycket!
:)

Anonym sa...

Träskor är i min mening typiska utetofflor.
//Karin

Majstess sa...

Grattis!!!

Förresten utetofflor=träskor Eller?? ;-)

Ha det toppen!!!

Bland nystan o papper sa...

Jaa, träskor såklart!
Tackar för grattis :)

Susilull sa...

Grattis Grattis!!
Vilket bra sätt att fira sin födelsedag på!!
Jag och en kompis skall spa:a lite på fredag med presentkort vi fick på våra födelsedagar för snart ett år sen...

Therese sa...

Grattis i efterskott! <3

Bland nystan o papper sa...

Tack :)