söndag 17 april 2011

Klappa ägg

L följde med mig till Tjolöholms slott och klappade på påskägg igår. Vädret var inte soligt men ändå skönt så vi sattes oss vid havet och fikade en stund. Några passade på att fiska, havsöring tror jag de sa.

På vägen hem slank vi in i en gårdsbutik där man kan köpa pepparrot, morötter och annat ätbart.
L came with me to Tjolöholms slott and patted on easter eggs yesterday. The weather was not sunny but still nice so we sat by the sea and had coffee. Some took the opportunity to fish, sea trout, I think they said. On the way home, we slipped into a shop where you can buy horseradish, carrots and other edible.

6 kommentarer:

Elle sa...

Vad kul att du hittade till min blogg och ännu roligare att direkt få en liten uppmuntran av dig!
Tack!

Vad duktig du är på att sticka. Jag har tyvärr inget tålamod till det. Men att sticka ett par sockor är en av de saker jag vill göra innan jag dör...*ler*

Ha en skön söndag!
Kram Elle

Tina sa...

Dom där påskäggen har jag tänkt åka och titta på. Var det värt besöket tycker du?

Bland nystan o papper sa...

Tack Elle, det är bara att sticka på ;)
Mja, Tina, jag trodde nog att det skulle vara lite mer, och mer påskigt, för det var ju en påskäggsutställning. Men vill man njuta av slottet, kringmiljön och havet en fin dag kan man åka dit.

Rosenvante sa...

Det kan man kalla påskägg det.

Ulla-Bella sa...

Så flotte egg:)

Margareta sa...

Hej! Kul att hitta din blogg! Du gör många vackra saker och man kan få massor av inspiration här!
Stickar massor själv, men sällan efter färdiga mönster. Har dessutom ett litet kortmakeri i källaren och diverse annat hantverkspyssel - tiden räcker långt nu när jag är pensionär...
Lycka till med din birch-sjal!