lördag 11 december 2010

Sip & Knit

Igår kväll var vi några stycken som träffades på Evas Paley för lite after work. Vi stickade såklart :)
Jag fick idén för ett tag sedan och slängde ut en fråga på Online stickcafé på facebook för att kolla om det fanns fler intresserade. Det fanns det och nu har jag startat en grupp på facebook som heter Sip & Knit Göteborg, öppet för alla. Tänkte att det var ett bra forum där man lätt får tag i varandra om man är sugen på att träffas. Jag kommer att lägga in ett nytt förslag på träff i januari, gå du med i gruppen du med, bara roligt om vi blir fler.
Några bilder från igår blir det inte, jag glömde ta upp kameran.


Last night we were a few who met at the café Evas Paley, we knitted of course :)
I got the idea a while ago and threw out a question on the Online knitting café on facebook to see if there were more interested. Now I have started a group on facebook called Sip & Knit Göteborg. I thought it was a good forum to easily get in contact with each other. I will propose a new evening to meet in January, join the group, the more the merrier.
Sorry no photos from yesterday, I forgot to take photos.

3 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Spennende prosjekt:) Jeg skal finne Sip & Knit Gøteborg, og legge meg som følger der:)

Stickeri Stickera sa...

Kunde tyvärr inte den här gången. Men tycker att det verkar som en toppenidé och hoppas på att kunna följa med nästa gång det blir :)

maloppa sa...

Jättebra initiativ och väldans trevligt var det också. Kul att lära känna lite andra garnsamlare över ett glas vin eller två...
Hoppas jag är lite piggare i januari så jag orkar lite längre, vi syns nog då också. Maria