torsdag 23 augusti 2012

Höst?

Igår fick jag första känslan av att hösten är på väg.

Jag känner mig inte helt färdig med att vifta på mina rödmålade tånaglar i mina sandaler, eller heter det sandaletter? Vad är skillnaden, med och utan klack? Nåja, de är luftiga och sköna och det går finfint att vifta på de rödmålade tånaglarna :)

Sen känner jag lite motstånd mot att inte få gå med bara ben i mina shorts och kjolar (jo liiite till kanske det kan gå, är ju frusen av mig förstås). Den tiden var alldeles för kort men, jag får ändå vara glad för att jag hade semester den veckan som det var som finast. Solade och hade det skönt, så lite färg lyckades jag få på kroppen i alla fall.
Jag har nog aldrig frusit så mycket som denna sommar, gick t.o.m. runt i ylletröja i juni, det är inte likt mig!Om man nu ska tala om ylle, jag börjar snegla på mina garner igen... Lite har det nog med att göra att jag "lovat" en väninna ett par handledsvärmare. Hon jobbar med att montera och reparera finfina kameror och ibland kan det vara lite kyligt. Vi var och tittade på hantverk i somras och klämde på några värmare när detta kom på tal. Jag tyckte att jag ju enkelt kunde svänga ihop ett par till henne. Så det är väl dags att ta tag i det nu...

Det andra skälet till att jag sneglar är att mitt badrum strax ska totalrenoveras, vilket innebär att det blir ganska knöligt att bo hemma. Jag ska tömma hela badrummet och i princip hela hallen. Tror inte jag tar ut allt ur hallskåpen men har flyttat på en kasse med påbörjade stickningar in till sovrummet... Där står den nu och tittar på mig, överst ligger lovikkavantarna.

Skolan har åter börjat och det känns på sätt och vis bra att komma igång igen, trots den korta sommarkänslan. Senare i höst är det åter dags för praktik och det ska bli spännande.

Må så gott!!

4 kommentarer:

Susilull sa...

Ja, igår var det verkligen höstigt. Jag tog på raggsockar framåt kvällen!
Och i morse fick det bli långbyxor när det var dags att cykla till jobbet - fy så motigt det kändes!

Vi håller tummarna för lite mer sol!
Ha det gott!

Cecilia sa...

Ja, hösten kom liksom lite plötsligt. Det kan vara ganska varmt på dagen men det luktar liksom höst i alla fall! Renovering låter ansträngande men nog skulle det vara skönt att få det riktigt fint...

Elle sa...

Om jag ser ut genom fönstret idag är jag övertygad om att sommaren är slut. Det är kallt, blåsigt och slutar inte att regna. Jag har inte ens satt foten utanför dörren. Istället lade jag mig en stund och drog ett varmt täcke över mig.
Är det söndag så är det....
Kram!

Amy sa...

Yay! The yarn is back!

I hope school is going well for you. Have a wonderful day.