söndag 14 november 2010

Ho ho där ute...

Nä, jag har inte glömt bort er. Det har nog varit lite annat som fått fokus just nu. Men jag har ändå hunnit med två stickcaféer och en syjunta i veckan. Så lite stickat har det blivit, men inget är färdigt eller nypåbörjat. Har alltså inget att visa upp, än.
Jag tror det skulle vara skönt att gå i ide den här tiden på året. Halvt om halvt i alla fall. Jag tycker jättemycket om när snön kommer. När det är vitt och fint och solen gnistrar, då är det så skönt att ta promenader i det vita. Nu är det mest regn och mörkt, inte lika roligt. Då skulle man ha en öppen spis att gotta sig vid.


Nah, I have not forgotten about you. It's been other things that I have focused on right now. But I've still had the time to visit two knit cafes. So I have knitted a little, but nothing is finished. That means I have nothing to show off, yet.
I think it would be nice to go into hibernation this time of year. Halfways, anyway. I really like when the snow comes. When it is white and the sun shines, then it's so nice to take walks. Now it's mostly rainy and dark, not as much fun. I would like to have a fireplace to enjoy.

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Håller helt med dig, vi borde göra som björnarna gör.

Tina sa...

Hoho på dej ;) Jag håller med... tänk vad bra att få krypa in i sitt ide och sova bort det kalla och regngråa och vakna lagom till jul.
Många levande ljus kanske kan hjälpa?

MADE BY K sa...

Gillar din ide att gå i ide!!

Evas Pyssel sa...

Nä jag vill inte gå i ide. det är så mysigt att tända brasa och sitta och pyssla inomhus. Tittade runt lite. Du har ju stickat otrolig fina grejer och gjort en massa annat också. Roligt att du är med i min utlottning. Lycka till !! // Eva

Camillas Foto sa...

Hej!
Tack för besöket och kommentaren hos mig.
Ha det bra