torsdag 8 mars 2012

Herrbesök

Den här lille pajsaren får jag "låna" av grannarna i 5 dagar. De ska ut och åka skidor hela familjen med ett stort gäng. Låter himla mysigt och jag får mysa med deras Kisen under tiden.

Vi fann varandra omedelbums!

Ok ok, lite kasst mobilfoto men vad gör man när Kisen placerar sig i knät kort efter han kommit hit och fullständigt bara hamnar i mysfas. Det surrades och kurrades och emellanåt kom en suck av vällust. Vi har kemi helt enkelt :)


I veckan blev jag kidnappad av A, som drog med mig på stickcafé i Lerum. Så 4 varv på min polkagrissjal blev det i alla fall. Stickchock ;)

söndag 4 mars 2012

Vasalopp och Blodomlopp


Ligger i soffan och tittar på skidåkarna som svischar förbi på tv-rutan.
Funderar över hur jag tänkte i veckan. Jo, jag skulle ut på årets första löprunda till helgen. Jag har anmält mig till Blodomloppet igen. I år ska jag avverka 10 km, istället för 5 km som de två senaste åren. Anledningen till valet av 10 km är att jag kommit igång med träningen sedan i höstas och har fått lite springsug på den träningen. Så i år kommer jag att vara betydligt mer tränad. Jag tycker löpning är ett smidigt och praktiskt sätt att ta sig ut och lätt få igång rörelse i kroppen. Bra för mina axlar och höfter, ja hela jäkla kroppen så klart!

För så där en 20 år sedan sprang jag 10 km´s-lopp. Har även funderat på Göteborgsvarvet från och till men nä, det hoppar jag nog över (inte i år i alla fall ;) ) Blir allt lite sugen när jag tittar på dem, kul att delta i ett så stort evenemang.

Tänkt och gjort, på med kläderna och ut! Lite småkyligt till en början med bara någon grad varmt. Det blåste inte så mycket i alla fall, så det var skönt ändå.
Jag är himla nöjd! Orkade springa 20 minuter i sträck (gav upp då i alla fall) inte illa för att vara första rundan, känns lovande. Föregående år var det riktigt tungt men då hade jag inte heller tränat eller rört lika mycket på mig som nu. Jag går till och från skolan varje dag och bara det gör 40 minuter om dagen. Jag har nära till Slottskogen där loppet går så jag springer nog en del där, och testar banan. Ska nog ta mig till Skatås också som är lite mysigare att springa i med skogsbanor. Nu har jag i alla fall en morot till att ta på mig springskorna!

Nä, jag stickar fortfarande inget...